Stor erfaring & bredt kompetenceniveau

Døre & Vinduer

Der kan være mange fordele ved udskiftning af døre og vinduer.

Udskiftning af døre og vinduer lolland

Udskiftning af døre og vinduer i boliger

Som fagmand med mange år i tømrerbranchen har jeg set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger, og jeg har et godt øje for den gode løsning. Dermed kan jeg altid finde en fornuftig og forsvarlig løsning, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

Tilbud på udskiftning af vinduer

Hvis du ønsker et tilbud på udskiftning af vinduer, sender vi dig under normale omstændigheder et skriftligt tilbud inden for 14 dage.

Rådgivning til valg af vinduer og døre

Har du brug for god rådgivning og en tømrermester med hænderne skruet rigtig på, så ring eller send en mail. Vi svarer så hurtigt som muligt.

Nye vinduer og døre reducerer elforbruget
Nye vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige vinduer og døre kan du barbere 15-20 procent af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv og skaber dig og din familie bedre livskvalitet.

Korrekt placering af vinduer og døre
Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Skal vinduer for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt som muligt, idet placering har betydning for mængden og kvaliteten af lyset, der kommer ind i boligen.

Få et tilbud på udskiftning af døre
og vinduer

Leder du efter et godt byggetilbud på udskiftning af døre og vinduer? Så tøv ikke med at kontakte os. Undgå grimme regninger og uforudsete udgifter ved at få et uforpligtende tilbud af BN Byggeservice.

Med vores mange års erfaring og brede kompetenceniveau kan vi sikre, at kvaliteten på din opgave er i top.